Suomen Ilmailuliiton hyväksymä kouluttaja
Accredited by Finnish Aeronautical Association

Tiimi

Antti Joensuu, varjoliidon opettaja ja Flying Finns- pääkouluttaja , tutustui vuoriin yli kaksikymmentä vuotta sitten. Matkustaminen, vuorilla liikkuminen ja koulutustoiminta ovat olleet osa Antin elämää siitä asti kalliokiipeilykouluttajana  (UIAA approved Rock Climbing Instructor), aktiivisena kiipeilijänä ja pilottina. Viimeisten vuosien ajan varjoliito on kuitenkin ollut Antin pääasiallinen tapa kokea vuorten ihmeellinen taika. Antilla on laaja lentokokemus sekä vapaalennossa että moottoroidussa varjoliidossa ympäri maailmaa.
Varjoliitäjänä ja kiipeilijänä seikkailut ovat vieneet Anttia ympäri Eurooppaa, Pohjois-Amerikkaa, Aasiaa ja Afrikkaa kymmeniä kertoja. Samalla Antti on
kartuttanut  kokemustaan lentämisestä ja kouluttamisesta maailman parhailta piloteilta ja kouluttajilta.
Nähtyään tarpeen varsinkin suomenkieliselle opastoiminnalle ja  peruskurssin jälkeiselle koulutukselle, Antti perusti Flying Finns- lentokoulun. Siviilikoulutukseltaan Antti on psykoterapeutti ja luonnollinen osa koulutustoimintaa onkin henkinen valmennus. Antti on julkaissut aiheesta artikkelin kansainvälisessä Cross Country- aikakauslehdessä (10/2017).
Instagram #flyingfinnsparagliding     
Facebook @flyingfinnsparagliding
Mika Sagulin aloitti varjoliidon yli 20 vuotta sitten. Pitkän kokemuksen lisäksi hänellä on vankka kouluttajatausta. Pilottien lisäksi hän on kouluttanut myös uusia varjoliito-opettajia. Mika on Suomen maajoukkuepilotti ja vapaalennon moninkertainen SM-mitalisti. Mikan vahvuuksia ovat laaja kokemuspohja, hyvät vuorovaikutustaidot ja turvallisuus-orientoitunut koulutusote.
Väinö Weckström on lahtelainen varjoliidon opettaja ja innokas matkalentäjä. Väiski on esiintymisen ammattilainen ja tullut tunnetuksi räväkkänä persoonana niin kouluttajana kuin pilottinakin. Väiski sijoittui kolmanneksi 2017 XContest- matkalentoliigan Standard- luokassa.
Sirissa Karjalahti-Föhr on yksi Suomen johtavista naispuoleisista kilpapiloteista. Siri on osa Suomen maajoukkuetta kaudella 2018. Sirin rauhallisuus ja kokemus ovat valttia koulutuksissa. Sirillä on laaja kokemus  hinaustoiminnasta ja varjoliidon kenttätoiminnasta.
Sinä?  Lukeeko kelpparissasi PP5 I/T/P/TO? Onko sinulla useiden vuosien ja vähintään kolmensadan tunnin kokemus termiikkilennosta? Nautitko kouluttamisesta ja uskallat laittaa päätöksenteossa turvallisuuden kaiken muun edelle? Ota yhteyttä niin mietitään mahdollisia yhteistyökuvioita! Tarjoamme koulutuspalveluita myös muille koulutusyhteisöille ja kouluttajille. Tilaa meidät vaikkapa ottamaan tarkkarit vastaan tai auttamaan kenttätoiminnassa!
Väiski matkalennolla Lahdessa